466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

Gentlemen facial
Tratament Facial pentru Bărbați 

350 lei .... 75 min

Esti in cautarea unui tratament facial pentru barbati? Trebuie sa te asiguri ca esti pe mana unui specialist, deoarece exista diferente mari intre tenul unui barbat si al unei femei, iar tratamentul trebuie adaptat în consecință.

Pentru a-ți menține un ten curat, hidratat, fără cearcăne și fără riduri, este nevoie ca o dată la 2-3 luni să mergeți la un tratament facial profesional. Noi fiind un spa, punem de asemenea mare accent pe relaxare și confort. masajul facial nelipsind din protocolul acestui tratament dedicat domnilor. Hidratarea si deschiderea porilor sunt pasi ce au nevoie de mai mult timp pentru ca extractiile sa efectueze corect si fara durere. Întregul protocol de lucru va fi adaptat nevoilor fiecărui tip de ten și de asemenea personalizat pentru a răspunde obiectivelor fiecărei persoane.

De ce ar trebui ca un bărbat să meargă la un Tratament Facial?

  • Piele mai curată: tratamentele faciale pot ajuta la eliminarea erupțiilor și a altor probleme ale tenului.

  • Un aspect mai tineresc: tratamentele faciale pot ajuta la reducerea semnelor imbatranirii, cum ar fi ridurile si liniile fine.

  • Piele mai moale, mai netedă: curățarea profundă și exfolierea care sunt incluse în majoritatea tratamentelor faciale vă pot lăsa pielea să se simtă mai moale și mai fină.

  • Circulație îmbunătățită: tratamentele faciale pot ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui, ceea ce poate duce la o strălucire sănătoasă. Relaxare: un tratament facial este o experiență relaxantă care poate ajuta la reducerea nivelului de stres.

  • Vindecare: tratamentele faciale pot estompa cearcănele, reduce petele pigmentare de pe față, tonifierea pielii

bottom of page