466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page
Epilare definitiva cu laser.jpg

Epilare definitiva picioare

Bucură-te de  cea mai eficientă și rapidă ședință de epilare definitivă pentru picioare sau gambe cu tehnologia laser cu 3 lungimi de undă

Îți dorești să ai parte de picioare frumoase, fine, fără păr și fără aspectul inestetic al foliculitei sau iritațiilor?

Te-ai săturat să petreci timp îndelungat epilându-te doar că să te trezești în final cu pielea iritată și fire de par inestetice pe picioare sau gambe după scurt timp? Este momentul să scapi de această rutină neplăcută și să experimentezi Epilarea Definitivă cu laser de ultima generație Depilight PRO, disponibil la Lotus SPA.

Cu ajutorul acestei tehnologii avansate, vei putea să te despărți de firele de par nedorite de pe picioare sau gambe, indiferent dacă eșți femeie sau bărbat.

Poți testa gratuit o zona la alegere, astfel încât să poți decide dacă dorești să scapi de firele de par de pe întreg piciorul sau doar de pe gambe. Imaginează-ti bucuria de a avea o piele perfectă, fără fire de par, cu un aspect impecabil.

Cu ajutorul Epilarii Definitive cu laser pentru picioare sau gambe de la Lotus Premium SPA, vei avea parte de un proces nedureros și rapid, care îți va oferi un efect de durată. Vei putea uita pentru totdeauna de epilarea dureroasă și constantă și te vei bucura de o piele fină și frumoasă fără să mai pierzi timp și bani cu alte metode de epilare temporară.

La Clinica Lotus Premium SPA, echipa de specialiști te va ghida și sfătui în tot procesul de Epilare definitivă, asigurându-se că obții cele mai bune rezultate și că experiență ta este una pozitivă și confortabilă în funcție de tipul tău de piele și de grosimea firului de păr.

Alege să scapi de firele de păr inestetice de pe picioare sau gambe cu epilarea definitivă cu laser de ultima generație Depilight PRO de la Clinica Lotus Premium SPA.

Testează gratuit o zona la alegere dintre mustata sau axila și bucură-te de o piele perfectă fără par. Îți garantăm că nu vei regreta!

Bucură-te de epilare definitivă pentru picioare și gambe cu multiple beneficii pentru tine la Lotus Spa

Optează pentru o multitudine de beneficii atunci când vine vorba de epilarea picioarelor sau a gambelor.

Iată doar câteva dintre avantajele oferite de epilarea cu laserul Depilight PRO de la Clinica Lotus Premium SPA:

  1. Rezultate excelente într-un timp mai scurt decât alte dispozitive similare datorită tehnologiei moderne care utilizează 4 tipuri de laser.

  2. Confort maxim în timpul procedurii datorită tehnologiei de răcire a pielii, care menține suprafața pielii răcoroasă în timp ce energia laserului pătrunde adânc în folicul. Această tehnologie este rar întâlnită la alte dispozitive, astfel că acestea trebuie să reducă energia utilizată a laserului pentru a proteja pielea, ceea ce duce la mai multe ședințe și costuri mai mari.

  3. Epilare eficientă și protecție sporită pentru piele datorită tehnologiei USP (Ultra Short Pulse) dezvoltată de Cocoon Medical, care permite distrugerea firului de păr după primele 3 milisecunde, fără a afecta țesutul înconjurător.

  4. Îmbunătățește calitatea pielii prin îndepărtarea eficientă a firelor de păr crescute în piele și prin soluționarea problemelor cu foliculita și hirsutismul sau hipertricoza (pilozitatea excesivă).

  5. Economisirea timpului și a numărului de ședințe necesare. Depilight PRO este cel mai rapid dispozitiv de epilare definitivă de pe piață, datorită ratei de repetiție a pulsațiilor laser și a dimensiunilor diferite ale aplicatorilor pentru un tratament personalizat.

  6. Epilarea este complet nedureroasă datorită sistemului incorporat de răcire "crystal freeze", care ajustează temperatura generată de lumină la nivelul pielii.

Cât de sigură este epilarea definitivă cu acest dispozitiv?

Metoda de epilare cu dispozitivul Depilight PRO este 100% sigură. Dispozitivul este aprobat de către FDA și îndeplinește standardele de calitate ISO 9001 și ISO 13485, specifice echipamentelor medicale.

 Alege, așadar  să îți transformi modul de îngrijire a picioarelor cu ajutorul acestei tehnologii de ultimă generație și bucură-te de o piele perfectă, fără păr, cu aspect impecabil.

Incearcă singura soluție de epilare permanentă - Epilarea cu laser

Deseori confundată cu lumina pulsată menționată mai sus, epilarea cu laser este în prezent singura soluție permanentă de epilare. Epilarea cu laser distruge bulbul de păr de la rădăcină, împiedicându-l astfel să se înmulțească. Raza laser fiind ultra-selectivă, lasă intact țesutul din jur.

 

Marele avantaj al laserului este ca poate fi folosit pe toate zonele corpului (cu exceptia zonei dintre sprancene).

Cum să vă pregătiți pentru îndepărtarea părului cu laser

Dacă intenționați să urmați epilarea cu laser, ar trebui să limitați smulgerea, epilarea cu ceară și electroliza timp de 4 săptămâni înainte de tratament. Asta pentru că laserul vizează rădăcinile firelor de păr, care sunt îndepărtate temporar prin epilare sau smulgere.

 

De asemenea, ar trebui să evitați expunerea la soare timp de 4 săptămâni înainte și după tratament si de asemenea evitați folosirea solarului. 

 

Chiar înainte de procedură (ideal cu o seară înainte), părul care va fi supus tratamentului va fi ras. 

  • E important sa nu fiti sub tratament medicamentos – mai ales cele pentru subtierea sangelui (ex.: aspirina, anti-inflamatoriile)

  • Evitati folosirea anumitor creme – acestea pot interfera cu rezultatul tratamentului;

  • Nu faceți sauna si dus fierbinte în ziua procedurii – pielea devine mai sensibila si se poate irita.

Dacă va fi cazul se va aplica o crema anestezica cu 20-30 de minute înainte de procedura cu laser, pentru a oferi confortul necesar în timpul procedurii.

În următoarea lună, părul tău de pe suprafața tratată va cădea. E foarte important să folosiți cremă cu protecție solaraă (SPF 50) în luna următoare pentru a preveni modificări temporare ale culorii pielii tratate.

Ca o concluzie: Epilarea cu laser a fost deja testată de milioane de femei cu rezultate extraordinare. Însă laserele sunt de mai multe feluri, fiecare cu eficiența sa. De ani buni de zile laserul cu diodă are cele mai bune rezultate, fiind mai eficient în tratamentul de epilare definitivă și mai delicat în raport cu pielea.

Dacă te tentează un tratament de epilare cu laser, îți recomandăm să începi cu o zonă mică care te nemulțumește, nu cu întreg corpul. Documentează-te înainte să alegi un centru de epilare definitivă deoarece pregătirea personalului și calitatea laserului fac diferența și acest lucru se vede atât in numărul necesar de ședințe, cât și in rezultatele obținute după fiecare ședință. 

Profită de ofertele la epilarea definitivă cu laser

White Simple Explore Instagram Post.png
bottom of page