466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

PETRECERI SPA

Alege să ai parte de petreceri inedite într-un cadru relaxant 

Ai vrea să sărbătorești un moment special din viața ta sau o reușită într-un mod inedit și memorabil? Te-ai saturat de petrecerile obișnuite și vrei ceva cu adevărat special care să te facă să te simți răsfățat și cu care să îți impresionezi invitații?

Atunci trebuie să încerci petrecerile SPA la Lotus Spa!

Această alternativă inedită și relaxantă îți oferă posibilitatea de a evada din cotidian și de a te bucura de atmosfera specială a SPA-ului chiar în cadrul petrecerii tale, alături de invitații tăi. 

Alege să renunți la acele petreceri formale în care trebuie să porți haine care te fac să te simți inconfortabil și descoperă relaxarea perfectă. 

Împreună cu toți invitații tăi, veți putea savura serviciile premium ale SPA-ului nostru prin rotație, timp de câteva ore. 

Vom presăra și câteva momente surpriza pentru a face intreaga experienta cu adevarat memorabila: cantec la bolul tibetan, mesaje de la univers și alte câteva...dar pentru a le afla pe toate va asteptam la petrecere! 

 

Dacă doriți să continuați petrecerea după finalizarea tratamentelor din pachet, puteți opta pentru timp suplimentar alegând în completare și pachetul SPA AFTER PARTY, care vă oferă încă 3 ore în mansardă, cu prietenii dumneavoastră, plus o stilcă de șampanie și un platou de brânzeturi italienești.

Pachete variate pentru petreceri SPA inedite la Lotus SPA

Pentru că fiecare petrecere este unică și trebuie să te reprezinte sau să le poți oferi invitaților tăi cele mai frumoase moment îți oferim mai multe pachete din care poți alege. 

Fiecare pachet include diferite tipuri de răsfăț tratamente pentru corp, față și mâini precum masaje sau împachetări și ritualuri de frumusețe, dar acestea diferă în funcție de preferințele tale și ale invitaților tăi. 

În plus, timp de oră puteți petrece împreună în mansarda noastră SPA ceea ce vă va oferi un moment cu adevărat special. 

În cadrul pachetelor puteți să vă bucurați și de gustări proaspete și un bar deschis cu ceai și apă infuzată. Vom presăra și câteva momente surpriză pentru a face întreaga experiență cu adevărat memorabilă, cum ar fi cântecul la bolul tibetan sau mesaje de la univers pentru ca întreaga petrecere să capate o nunață cu adevărat relaxantă. Dar pentru a afla toate detaliile, trebuie să vii la petrecere!

Și dacă vrei să continui petrecerea, te poți bucura de spa cu pachetul SPA AFTER PARTY. Vei avea încă 3 ore în mansardă alături de prietenii tăi, însoțit de o sticlă de șampanie și un platou de brânzeturi italienești.

Alege să ai parte de o petrecere cu totul deosebită și programează o petrecere SPA la Lotus Premium Spa! 

Vei avea parte de o experiență unică, memorabilă și relaxantă atât tu cât și invitații tăi. 

Rezervă-ți locul acum și bucură-te de beneficiile tratamentelor spa și de momentele frumoase petrecute alături de prietenii tăi.

Pachet 1: Relax Spa Party
350 lei/ persoană

AdobeStock_93604145.jpeg
Masaj general (50 min)

Alegeti unul din următoarele servicii:

 1. Masaj de Relaxare.

 2. Masaj Terapeutic.

 3. Masaj Intuitiv

 4. Masaj Balinez.

 5. Masaj Deep Muscle Tonic.

Acupressure Neck Massage
Adauga (20 min)

Adăugați apoi unul din următoarele servicii:

 1. Masaj reflexogen plantar

 2. Masaj antistres cervical si capilar.

Pretty Girl
Hidratare mâini

Completați pachetul cu:

 1. Exfoliere si impachetarea mainilor cu parafina, pentru o hidratare profunda si o catifelare a mainilor de durata.

Pachet 2: Lotus Spa Party
550 lei/ persoană

Cranio-Sacrala.jpg
Masaj (1 ora)

Alegeti unul din următoarele servicii:

 1. Masaj de Relaxare.

 2. Masaj Terapeutic.

 3. Masaj Intuitiv.

 4. Masaj Balinez.

 5. Masaj Deep Muscle Tonic.

Facial
Facial (40 min)

Adăugați apoi:

Mini-tratament facial

(Demachiere, Tonifiere, Peeling, Masca, Masaj facial si hidratare profunda)

Pedicure
Mâini & Picioare

Completați pachetul cu:

 

1. Impachetare maini + picioare cu parafină.

Pachet 3: Diva Spa Party
830 lei/ persoană

otlozhenie-solej-na-shee-prichini-solevi
Masaj (1,5 ore)

Alegeti unul din următoarele servicii:

 1.  Ritual Lotus Peaceful Escape.

 2.  Masaj Intuitive Rebalance.

 3. Masaj Balinez.

 4. Masaj cu Roci Vulcanice Calde.

 5. Masaj Lomi-Lomi.

b93526603b5690ac90d8027b60f2b4af.jpg
Tratament facial

Adăugați apoi unul din următoarele servicii:

 1. Tratament facial complet, adaptat nevoilor si  tipului de ten.

 2. Tratament de Rejuvenare facială. 

 3. Tratament Bloom cu Dermapen.

 4. Tratament Antirid cu Mezoterapie.

4067d19f6d7a75e_82.jpg
Mâini & Picioare

Completați pachetul cu:

 1.  Impachetare cu parafină mâini si picioare, pentru o hidratare profunda si o catifelare de durata.

Add on: Spa After-Party
180 lei/ persoană

încă 3 ore împreună

In care veti savura un platou cu brânzeturi și mezeluri italienești

 fructe proaspete

si șampanie

Întrebări & Răspunsuri:

Ce este o petrecere spa?

O petrecere spa este un eveniment găzduit de Lotus Spa, în care un grup de cel puțin 3-4 persoane până la maxim 8-9 persoane, într-o atmosferă relaxată specifică spa-ului nostru, în care oaspeții se vor bucura de gustările și serviciile noastre. Fiecare participant la o petrecere spa va beneficia prin rotație de serviciile care fac parte din pachetul ales. Întreaga locație este  pusă la dispoziția grupului pentru câteva ore.

Ne putem aduce mâncarea sau băutura noastră?

Absolut! Trebuie doar să știm dinainte pentru a putea avea putea pregăti cât mai bine spatiul.

Vă puteți aduce cupe, farfurii, șervețele și fețe de masă care să se potrivească temei alese de dumneavoastră.

Toți participanții trebuie să achiziționeze același pachet?

În general este important ca toti participanții să beneficieze de aceleași servicii deoarece durata acestora diferă major în funcție de pachetul ales. Fiecare participant va beneficia pe rând de fiecare serviciu din pachetul ales, de aceea, pentru a nu fi nevoie de timpi mari de așteptare, pachetele au fost in așa fel concepute, pentru a oferi o rotație potrivită și o cadență adecvată a serviciilor pentru toți participanții.

Când ne putem hotărî asupra pachetului pe care îl dorim?

În mod ideal, am dori să cunoaștem numărul de participanți și pachetul ales în momentul rezervării, dar înțelegem că aceste lucruri necesită timp și planificare. Avem nevoie de detaliile complete cu cel puțin 2 săptămâni înainte de petrecere.

Cum facem rezervarea?

Pentru a face rezervarea fermă este nevoie de plata unui avans de 50% din valoarea pachetulului ales. Pentru a intra in posesia detaliilor de plată, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa: contact@lotuspremiumspa.com. În cazul în care unul din participanți anulează sau întreaga petrecere se anulează  într-un termen de 5 zile înaintea evenimentului deja rezervat, se va rambursa parțial avansul plătit, percepându-se o taxă de 100 lei/ participant.  

Cum se face plata?

Gazda petrecerii este responsabilă de colectarea fondurilor pentru întregul grup. Plata integrală se poate face prin viramanent bancar, cu câteva zile înaintea evenimentului, iar o factură va fi trimisă imediat prin e-mail.

Asigurați-vă că toți oaspeții sunt confirmați cu cel puțin 1 săptămână înainte de petrecere, deoarece orice anulări vor suporta o taxă de 100 lei. În cazul în care un invitat anulează după ce se încasează avansul, nu putem emite o rambursare, dar puteți invita un alt oaspete la locul celui care a anulat participarea. Vă rugăm să informați spa-ul cu privire la orice modificări prin e-mail.

Care sunt pașii?

1. Anunțați petrecerea spa cu cel puțin 2 săptămâni înainte, prin trimiterea următoarelor detalii prin e-mail (contact@lotuspremiumspa.com):

 • data dorită

 • numărul de participanti

 • pachetul ales

2.Un e-mail de confirmare din partea noastră va fi trimis gazdei.

3.Vă rugăm, de asemenea, informați-ne dacă veți avea nevoie de catering sau intenționați să aduceți produse alimentare și băuturi. În acest moment, fiecare participant este important să aibă stalite serviciile dorite, din pachetul ales.

4. Pentru rezervarea fermă a evenimentului va fi nevoie de achitarea unui avans de 50%. Lotus Spa va crea o factură de avans, după definitivarea tuturor detaliilor, de obicei cu 2 săptămâni înainte de eveniment.

5. Plata integrală a evenimentului se va realiza cu câteva zile înainte.

6. Modificările serviciilor de ultimă oră vor fi bazate pe disponibilitate. Orice anulări efectuate în termen de 5 zile înainte de eveniment vor suporta o taxă de anulare de 100 de lei/ participant.

7. Ajungeți la petrecere la timp și pregătiți-vă pentru relaxare! La începutul petrecerii veți beneficia de 30 de minute de timp împreună, pentru a intra în atmosferă și a vă deconecta alături de prietenii dumneavoastră!

Vă așteptăm cu drag și vă promitem că veți avea parte de o experiență memorabilă, ce vă va încânta simțurile!

bottom of page