466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

PRESO-DRENAJUL
tratament ce ajuta la eliminarea accelerată a celulitei

Drenajul limfatic sau presoterapia, adică masajul sub presiune, este una dintre cele mai eficiente metode de tratare a edemului, adică a membrelor umflate. În medicina estetică, drenajul limfatic este un element de bază, o metodă total nedureroasă, relaxantă și foarte eficientă cu efect de slăbire rapidă, drenare, detoxifiere a organismului, reducere a celulitei și cantității de apă acumulată în exces.

Cum actioneaza preso-drenajul mecanic?

Costumul special de preso-drenaj are mai multe camere care sunt poziționate în jurul taliei si a membrelor tale, carte arată ca niște pantaloni gonflați mari. Aceste camere se vor umfla și se vor dezumfla treptat, începând de la glezne, deplasându-se către partea superioară a coapselor, pentru a crește circulația sângelui și fluxul limfatic. Este o senzație relaxantă, iar de obicei mulți clienți preferă să se bucure și de un tratament facial în timpul presoterapiei.

 

Presodrenajul este o tehnică plăcută de masaj care îmbunătățește metabolismul organismului, stimulează sistemul limfatic pentru a purifica corpul de toxine și susține transferul de grăsime eliberat în timpul altor tratamente (de exemplu, cavitatieradiofrecvența, HIFU) la nivelul sistemului. limfatic. Drenajul limfatic este ideal pentru tratamentul așa-numitului sindrom de “picioare obosite”, necesar pentru femeile care se plimbă în tocuri înalte și pentru cei care își petrec activitatea stând în picioare. Îmbunătățește circulația (pentru a preveni venele varicoase) și umflarea inestetică a picioarelor.

 

Beneficiile unei sedinte de preso-drenaj sunt:

  • elimină toxinele din organism

  • combate celulita

  • oferă pielii un aspect catifetat

  • combate retenţia de apă şi senzaţia de picioare grele

  • îmbunătățește circulația sanguină

Care este durata unei sedinte de Preso-Drenaj?

In functie de numarul si dimensiunea zonelor tratate, o sedinta de preso-drenaj este de 30 de minute.

In general este recomandat ca intr-o schema de remodelare corporala sa fie combinate mai multe proceduri de remodelare sau tonifiere, astfel incat rezultatele obtinute sa fie maxime.

PRETUL UNEI SEDINTE DE PRESO-DRENAJ este 150 lei

bottom of page