466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

Avram Iancu, nr 90, Otopeni

0742266755

0742266755

Lotus Spa Bucuresti (2).jpeg


Te simți copleșit de stresul cotidian? Simți că nu mai ai energie și că mintea și corpul tău au nevoie de o pauză?
Dacă răspunsul este da, atunci un masaj de relaxare la Lotus Premium SPA poate fi exact ceea ce ai nevoie în acest moment.
Salonul nostru de masaj de relaxare SPA din București sau Otopeni este locul perfect pentru a te elibera de stres și pentru a-ți calma mintea și corpul.Te bucuri de un masaj blând cu presiune ușoară, profund relaxant, care îți va reduce stresul emoțional și îți va oferi o stare generală de bine.
Fie că alegi masajul de relaxare clasic sau unul dintre masaje speciale, vei beneficia de o experiență de lux și relaxare ce îți va rămâne în corp și în minte.
Un exemplu de masaj de relaxare la Lotus SPA este LOTUS Peaceful ESCAPE, care combină tehnici de relaxare din toată lumea și adâncește conștiința de sine, echilibrează și îți oferă o relaxare profundă. Însă la Lotus Premiu SPA poți alege dintr-o varietate de mesaje, în funcție de preferințele sau nevoile tale.

Masaj Relaxare Lotus Spa
Masaj relaxare Lotus Spa

Vino la masaj

Scapă de stres

MASAJE CLASICE

Detalii

NIVELUL PRESIUNII

Durată

preț masaj individual

preț masaj cuplu

CLASSIC RELAX

Calmeaza mintea si corpul. Reduce stresul emoțional.

Masaj bland, cu presiune usoara, profund relaxant.

mică

60 / 90 min

220 / 330 lei

440/ 660 lei

ZEN FOR MEN

Un ritual spa de relaxare pentru barbati. 

Masaj clasic de relaxare completat cu masaj cervical si masaj al scalpului.

mică

60 / 90 min

220/ 330 lei

440/ 660 lei

BALINESSE MASSAGE

Este o combinație de tehnici asiatice de masaj, care îmbină presiuni profunde și întinderi ușoare pentru a elibera tensiunea musculară și a echilibra energia în corp. 

personalizată

90 min

330 lei

660 lei

INTUITIVE REBALANCE

Cuprinde o combinatie personalizata de fiecare terapeut cu tehnicile de masaj potrivite pentru tine.

Reda starea de bine, mobilitatea si amelioreaza durerile.

personalizată

60 / 90 min

220/ 330 lei

NA

PREGNANCY MAGIC GLOW

Pentru viitoarele mămici în peste 12 săptămâni.

Atenuează durerile lombare. Îmbunătățește circulația si oxigenarea 

mică

60 / 90 min

220/ 330 lei

NA

LYMPHATIC DETOX

Un masaj detoxifiant, care ajută la eliminarea toxinelor din corp si a retenției de apă. Îmbunățește funcționarea sistemului imunitar. 

mică

90 / 120 min

330/ 440 lei

NA

REFLEXO THERAPY

Presopunctură plantară. Ajută la re-echilibrarea funcțiilor organismului, având un rol în tratarea diverselor afecțiuni de sănătate.

medie

60 min

220 lei

440 lei

KIDs RELAX

Masaj relaxant pentru copii. Re-echilibrează sistemul nervos. Ajută la prevenirea simptomelor de anxietate. Îmbunătățește starea de bine în general. 

mică

60 min

220 lei

440 lei

Black Stone Massage

Detalii

NIVELUL PRESIUNII

Durată

preț masaj individual

preț masaj cuplu

LOMI LOMI KAHUNA

Inspirat din terapia havaiana ho'oponopono

Ajuta vindecarea corpului la nivel fizic, mental si emotional. 

Elibereaza emotiile staganante si stresul. Reda increderea in sine.

medie

75 min

270 lei

540 lei

LOTUS PEACEFUL ESCAPE

Masajul semnătura noastră.

Combină într-un mod unic tehnici din masajele de relaxare din toată lumea.

Adâncește conștiința de sine. Oferă relaxare profundă. Echilibrează.

mică

90 min

350 lei

700  lei

HOT STONES RELIEF

Masaj cu roci vulcanice calde cu efect 2 in 1: Relaxant si Decontracturant. Diminueaza durerile musculare si articulare, relaxeaza profund sistemul nervos central.

medie

90 min

380 lei

760 lei

BETTER SLEEP RITUAL

Cuprinde masaj cu roci vulcanice calde si reflexologie plantara. Îmbunătățește somnul și ajută la combaterea stresului, ameliorând efectele secundare ale diferențelor de fus orar.

medie

2 ore

490 lei

980 lei

AROMA CANDLE MASSAGE

Masaj cu ceara caldă de lumânare, îmbogățită cu uleiuri esențiale pentru o hidratare profundă și de durată, vă va scufunda complet într-o stare profundă de relaxare și răsfăț al simțurilor. Relaxează corpul, catifelează pielea, eliberează stresul.

medie

60/ 90 min

250/ 375 lei

500/ 750 lei

Spa treatment room

MASAJELE DE 30 DE MINUTE

Aceste masaje de scurtă durată sunt menite să fie adăugate masajului tău preferat, pentru a ajuta la obținerea mai rapidă a rezultatelor dorite sau pur și simplu pentru a beneficia de o terapie mai lungă ce aduce un plus de relaxare.

DETALII

IN COMPLETARE ADAUGATI...

Durată ședință

preț masaj individual

preț pentru cuplu

ANTISTRESS MASSAGE

Profund decontracturant. 

Elibereaza tensiunea si relaxeaza musculatura din zona cervicala..

30 min

110 lei

220  lei

COLON DETOX

Un masaj realizat exclusiv pe abdomen care imbunatateste digestia, absorbtia intestinala, balonarea si tranzitul intestinal, prevenindu-se constipatia.

30 min

110 lei

220  lei

express Foot reflexology

Masaj reflexogen plantar tintit.

Se va alege acel sistem ce ajuta in realizarea obiectivului ales.

30 min

110 lei

220  lei

Lymphatic system stimulation

Aceasta procedura consta in pomparea ganglionilor limfatici pentru a stimula intregul sistem limfatic sa preia toxinele eliberate dupa masajul anticelulitic

30 min

110 lei

NA


La Lotus SPA îți oferim mai mult decât o experiență relaxantă pentru tine. Vino cu întreaga familie și descoperă un moment plăcut de care să vă bucurați cu toții pentru a trăi în armonie.
Dacă ai copii, atunci Masajul Kids Relax poate fi o opțiune excelentă pentru ei. Acest masaj relaxant pentru copii reechilibrează sistemul nervos și ajută la prevenirea simptomelor de anxietate, îmbunătățind starea de bine în general.
Pentru bărbați,  Masajul ZEN for men, este un ritual spa de relaxare care combină masajul clasic de relaxare cu masaj cervical și masaj al scalpului.
Indiferent de alegerea ta, un masaj de relaxare la Lotus SPA te va ajuta să scapi de stres și să îți calmezi mintea și corpul într-o locație de vis.
Vino să încerci și bucură-te de o experiență de relaxare unică printr-un masaj de relaxare la prețuri foarte bune, creând un abonament care te va face să ai parte de aceste momente în mod constant. .
Rezervă-ți acum un masaj de relaxare la Lotus SPA și bucură-te de beneficiile unui corp și au unei minți, a unei conexiuni profunde cu tine însuți.
Vino să descoperi cum te poți elibera de stres și să îți găsești pacea interioară, să te simți revitalizat și răsfățat oferindu-ți acest dar ție sau celor dragi.


 

Masajul de relaxare are numeroase beneficii pentru sănătatea fizică și mentală a oricărei persoane care experimentează un astfel de moment. Iată câteva dintre cele mai importante beneficii te care te vei bucura:

  1. Reduce stresul: Masajul de relaxare ajută la reducerea nivelului de stres și anxietate, iar efectul poate dura chiar și după terminarea masajului.

  2. Ameliorează durerea: Masajul poate ajuta inclusiv  la ameliorarea durerilor musculare și articulare, fiind benefic pentru persoanele cu dureri de spate, migrene sau alte afecțiuni.

  3. Crește flexibilitatea: Prin întinderea și relaxarea mușchilor, masajul ajută la creșterea flexibilității corpului tău.

  4. Îmbunătățește circulația: Masajul de relaxare îmbunătățește circulația sanguină și cea limfatică, ceea ce poate ajuta la vindecarea mai rapidă a leziunilor și la prevenirea anumitor boli.

  5. Stimulează sistemul imunitar: Masajul poate ajuta la stimularea sistemului imunitar, reducând riscul de îmbolnăvire.

  6. Îmbunătățește calitatea somnului: Dacă te confrunți cu insomnii, masajul te poate ajuta să te relaxezi și să adormi cu mai multă ușurință, bucurându-te de un somn de calitate.

  

Așadar, nu mai aștepta acel moment relaxant pe care îl meriți. Vino la Lotus SPA și alege să trăiești o experiență de masaj de relaxare unică, impresionantă, de lux. Cu terapeuți profesioniști și servicii premium care te așteaptă aici, te vei simți răsfățat și revitalizat, gata să faci față tuturor provocărilor cotidiene cu energie și încredere.

Rezervă-ți acum un masaj de relaxare sau crează-ți un abonament și simte-te bine în corpul tău!

bottom of page