466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

Descoperă Epilarea Definitivă cu Laser și obține o Piele netedă și catifelată în doar câteva săptămâni!

Scapă de părul nedorit cu tehnologia revoluționară a celui mai puternic laser cu 3 lungimi de undă și bucură-te de rezultate durabile!

LISTA PRET EPILARE DEFINITIVA FEMEI

ZONA EPILARE
PRET/ SEDINTA
Picioare scurt
180 lei
Coapse
200 lei
Picioare integral
310 lei
Antebrate
120 lei
Brate Integral *include zona degetelor + partea dorsala a mainii
230 lei
Linia bikinilor
120 lei
Inghinal total *fara interfesier
190 lei
Interfesier
50 lei
Fese
180 lei
Axila
120 lei
Spate partea superioara
140 lei
Spate zona lombara
140 lei
Spate total
220 lei
Abdomen inferior
120 lei
Abdomen superior
120 lei
Abdomen integral
200 lei
Sani
120 lei
Aureola mamara
50 lei
Mustata
50 lei
Pometi
50 lei
Perciuni
50 lei
Barbie
50 lei
Fata complet
180 lei
Linia bikinilor
120 lei
Inghinal total *fara interfesier
190 lei
Interfesier
50 lei
Fese
180 lei
Sani
120 lei
Aureola mamara
50 lei

Profită de ofertele noastre la epilarea definitivă cu laser

Testează GRATUIT

Epilare definitivă mustață

Oferte epilare definitiva.png
White Simple Explore Instagram Post.png

De la ce varsta este permisa epilarea cu laser?

S-a demonstrat că laserul este inofensiv, astfel încât puteți elimina părul de pe toate părțile corpului la orice vârstă (chiar și de la 14 ani), dar rețineți că este important un fond hormonal stabil –  de obicei, această vârstă nu este mai devreme de 15-16 ani, când fetele au deja un program menstrual regulat.

De ce nu se poate incepe epilarea cu laser de la orice varsta?

Procedura nu este una invaziva si nu are efecte secundare. In pre-adolescenta si adolescenta sistemul hormonal nu este stabilizat, iar creșterea părului depinde direct de echilibrul hormonilor. De la vârsta de 12 până la 15 ani (uneori mai mult – până la 18 ani) au loc procese importante în organism. Singurul lucru care se poate intampla este ca dupa o serie de sedinte de epilare definitiva, la adolescentii care nu au sistemul hormonal stabilizat, sa fie nevoie sa mai fie reluat acest proces, parul reincepand sa creasca.

De cate sedinte este nevoie pentru a scapa definitiv de par?

Totul depinde de la caz la caz, in functie de tipul, culoarea si structura firului de par, de culoarea pielii, de sistemul hormonal al fiecarei persoane.

Mai jos va prezentam un studiu de caz al unei persoane care are pielea deschisa la culoare, firul de par gros si închis la culoare, nu are probleme medicale și respecta programul sedintelor de epilare definitiva.

  • Epilarea fetei 10-12 ședințe - este una din cele mai dificile zone de tratat, datorită faptului că părul este mai fin și sunt prezenți mai mulți foliculi) 

  • Epilarea zonei bikini și axile : 6/8-10 - labia este una dintre cele mai dificile zone de aici, deoarece culoarea pielii este mai închisă

  • Zone mari, picioare/brate etc 6/8-10 - genunchi, coapse din cauza pielii groase pe genunchi sau a firelor de par mai fine pe coapse)

  • Brate /piept 12-15 sedinte datorita parului foarte puternic, aspru si rezistent la laser.

 

După ce aceste sesiuni au fost finalizate, sunt necesare sesiuni de întreținere, majoritatea persoanelor vor avea nevoie în medie de 1-2 sesiuni de întreținere pe an. 

De ce este important sa respect intervalele dintre programari?

Firele de par au diferite stadii de crestere, iar din fiecare radacina apar mai multe fire de par. Pentru a avea eficienta maxima. este nevoie sa surprindem diferitele fire de par, in diferite stadii ale cresterii lor.

 

In general la inceput se stabileste un interval de 4-6 săptămâni intre sedintele de epilare definitiva, în funcție de zona tratată. Recomandam la fiecare 4 saptamani pentru fata. Acest lucru depinde de rata de recreștere.

 

După cateva sedinte, putem extinde intervalele dintre sesiuni la un interval de 6-8 săptămâni dacă este necesar. Recomandăm la fiecare 4-6 săptămâni pe corp, în funcție de densitatea părului și modelul de recreștere și, din nou, extindem intervalele dintre sesiuni la un interval de 8-10 săptămâni.

Zona dumneavoastră de tratament va fi evaluată continuu pe parcursul tratamentului dumneavoastră, iar terapeutul dumneavoastră vă va recomanda când trebuie să vă întoarceți pentru următoarea ședință.

Intrebări & Răspunsuri

bottom of page