466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

Cum sa te bucuri pe deplin de o zi la spa

Deoarece obiectivul nostru principal este să vă ajutăm să vă regăsiți echilibrul interior, liniștea și să vă încărcați cu energie pozitivă, vă oferim mai jos câteva recomandări despre cum vă puteți asigura o experiență plăcută și relaxantă, de la început până la sfârșit.

Toate terapiile din meniul nostru au fost special concepute de consultanții și practicienii noștri, luând în calcul maximizarea efectului terapeutic. Orice excepție de la ofertele standard (compoziție sau durată) necesită consultarea prealabilă a terapeutului și agreerea cu acesta.Veți primi de asemenea informații despre elementele specifice ale fiecărei terapii, despre beneficiile acestora, precum și despre posibile scheme de tratament pe care le puteți efectua, pentru a obține efecte maxime.

Programare la spa

cu câteva zile înainte

Realizați-vă programările pe care le doriti în avans (vă recomandăm cu o săptămână înainte de vizita dvs.),

Masajele în cuplu precum și petrecerile spa trebuie programate cu cel puțin 2 săptămâni înainte de data dorită, pentru a ne asigura că putem onora ziua și intervalul orar pe care îl doriți.

 

Puteți să realizați programarea fie prin telefon, fie prin e-mail, fiind informat atunci despre disponibilitatea terapeuților, programul, durata terapiei și prețul acesteia.

Anularea unei programari la spa

POLITICA PRIVIND ANULĂRILE PROGRAMĂRILOR

Avem marea rugăminte ca în cazul în care doriți să anulați o anumită programare, să ne contactați cu cel puțin 24 de ore înainte.

 

Noi ne vom asigura că primiți un sms de reamitire, în ziua premergătoare, astfel încât să ne puteți anunța dacă doriți să anulați, print-un simplu sms.

 

În cazul anulărilor primite chiar în ziua respectivă, pentru sedintele din cadrul abonamentelor sau a schemelor de tratament, vom considera realizat serviciul respectiv, luând ședința din abonament.

Daca nu există un astfel de abonament, în viitor vă vom ruga să ne achitați  în avans prețul serviciului, în momentul realizării programării.

Ce mancam inainte de a merge la spa

Chiar înainte de ajungerea la spa

Nu luați o masă grea chiar înainte de terapie. De asemenea nu consumați excesiv de multă apă, pentru a nu întrerupe apoi terapia pentru a merge la baie.  

Nu consumați alcool, chiar înainte sau după terapie, doarece aceasta va deshidrata foarte tare organismul.

De asemenea este foarte important sa ajungeti la spa cu cel putin 5-10 minute inainte de ora programarii, aceasta fiind considerata ora de inceput a serviciului programat. In cazul intarzierii, vom fi nevoiti sa scurtam durata serviciului programat, insa acesta va trebui achitat integral. 

Lotus Spa Bucuresti

Momentul intrării în SPA

Ajungeți cu cel puțin 10 de minute mai devreme de ora programării pentru a vă înregistra și a începe să vă relaxați. Dacă ajungeți cu întârziere, terapia se va încheia la ora stabilită inițial, dvs. achitând prețul integral, chiar dacă durata acesteia a fost mai scurtă.

Pentru a intra mai bine în starea de relaxare și relaxare, vă recomandăm să savurați un ceai în timp ce vă puneți telefonul pe modul silențios. Vă rugăm să completați fișa oaspetelui la prima vizită în centrul nostru. Aceasta va oferi informații importante terapeuților pentru a vă recomanda cea mai potrivită terapie pentru dumneavoastră.

Dacă doriți să faceți un duș înainte de începerea terapiei, vă rugăm să vă asigurați că aveți timpul necesar la dispoziție, astfel încât terapia să poată începe la ora stabilită inițial. Centrul nostru vă pune la dispoziție prosoape, papuci și halate de baie curate.​

Masaj Bucuresti

În camera de terapie

Odată ajuns în camera, terapeutul va ieși în timp ce vă faceți comfortabil și vă acoperiți cu prosopul. Veți fi drapați cu prosopul pe întreaga durată a terapiei, asigurându-vă confortul și intimitatea,  în fiecare moment.

 

Lenjeria de unică folosință va fi furnizată în camera, iar noi vă rugăm să o purtați pe parcursul întregii terapii sau puteți opta să vă păstrați lenjeria dumneavoastră intimă.

Vă rugăm să luați cu dumneavoastră în camera de terapie toate bunurile dvs. personale. Bijuteriile și ceasul vă rugăm să le înlăturați înainte de începerea terapiei.  

Comunicați-i terapeutului preferințele dumneavoastră legate de temperatura din cameră, volumul muzicii și presiunea realizată în manevrele de masaj, chiar la începerea terapiei, pentru a beneficia ulterior de tot confortul dorit.

Închideți-vă ochii și relaxați-vă.  Încercați să nu faceți conversație, pentru a vă bucura pe deplin de beneficiile terapiei și a obține starea de pace și calm atât de prețioasă.  

Ritualul ceaiului la spa

După încheierea terapiei

Puteți rămâne în cameră câteva momente în plus după terminarea terapiei, pentru a vă reveni încet. Nu vă dați jos de pe pat brusc și încercați să plasați pe sol ambele picioare în același timp.

După ce vă îmbracați și vă luați din cameră toate lucrurile personale, vă așteptăm în zona de relaxare de la parter, pentru a savura un ceai sau o limonadă.

Este important să vă hidratați bine.

bottom of page