466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page
IMG_6741.jpg

Povestea Lotus Spa​

Lotus Spa este o poveste de suflet. Este un proiect pornit de  noi, Andrea si Stefan Teodorescu, din dorinta de crea un spatiu care sa aduca liniste, vindecare si evolutie. Este al treilea copil al nostru.

Vreme de multi ani am trait vieti ultra-active, care au venit la pachet cu stres si efecte neplacute in planul sanatatii. Ne-a fost clar ca trebuie sa schimbam ceva si sa ne traim viata mai armonios.

Ne-am inspirat din calatoriile noastre in Asia de Sud-Est, unde masajul, vindecarea holistica si trairea constienta fac parte din viata de zi cu zi.

Ne-am dorit ca Lotus Spa sa aduca aceaste perspectiva in Romania.

Am lucrat indeaproape cu Daniela Dumitru, consultant international Budha Bar Spa care ne-a dezvoltat echipa de terapeuti precum si protocoalele de lucru.

Am format o echipa din oameni pasionati si bine pregatiti, uniti de aceleasi valori. Continuam sa ne perfectionam si sa ne atrenam, ca sa putem sa va ajutam mai bine.

 

Va asteptam cu drag sa ne cunoasteti!

Camera terapii de cuplu.jpeg

ECHIPA LOTUS SPA

Physiotherapy

ALINA

Kineto terapeut

Alina este o terapeută super-calificată in kineto-terapie si masaj, având multiple calificari in Yumeiho, masaj terapeutic si kinetoterapie. A absolvit facultatea de kineto in urma cu un an și are o fina intelegere a modului in care functionează corpul uman.

_edited.jpg

ANA

Terapeut spa

Masaj & remodelare

Calmă și echilibrată, Ana abordează holistic starea de bine a fiecărei persoane, având  specializări multiple in remodelare corporală si masaj și o experiență de peste 12 ani în tratamente spa.

Elena1.jpeg

ELENA

Terapeut spa

Masaj & remodelare

Bonomă și atentă la detalii, Elena va oferi întotdeauna o stare de bine și relaxare, chiar și în cele mai profunde masaje. Abordează toate tpuile de terapii, dar preferă  masajul suedez, drenajul limfatic și reflexologia plantară.

Marjorie_terapeut spa.jpeg

MARJORIE

Terapeut spa

Masaj și Hammam 

Marjorie este din Filipine unde a si făcut școala de masaj. Are forță și realizează cu multă abilitate și pricepere terapia Fusion Thai si terapille din Hammam.

Michelle_terapeut spa.jpg

MICHELLE

Terapeut spa

Masaj și Hammam 

Michelle este un terapeut desăvârșit, ce vine din Filipine. Are o capacitate extraordonară de a simți unde sunt problemele corpului și stie ce tehnică să abordeze pentru a le rezolva. Terapia Thai este una din terapiile preferate, pe care o realizează extraordinar.

Sari.jpeg

SARI

Terapeut spa

Masaj & Ritualuri spa

Radiantă și echilibrată, Sari vine din Indonezia cu tehnici de masaj si vindecare specifice.

Terapia Thai si presoterapia sunt câteva din acestea.

Carina_edited.jpg

CARINA

Terapeut 

Masaj & Remodelare

Carina a făcut școala de masaj in Filipine și s-a specializat pe masajele terapeutice. Calmă, zâmbitoare, Carina este mereu dornică să ajute oamenii să-și găsească starea de bine.

Ana Maria_terapeut spa.jpg

ANA MARIA

Terapeut

Masaj & remodelare

Calmă, zâmbitoare și echilibrată, Ana Maria are peste 7 ani de experienta in spa-uri de renume, fiind specializată pe  partea de remodelare corporală si masaj.

Andra.jpeg

ANDRA

Terapeut

Masaj & Ritualuri spa

Andra,  este o terapeută desăvârșită, având numeroase certificări în diverse tehnici de masaj, fiind una din puținele terapeute românce specializată în terapia tradițională Thai.  

IMG_7147pweb.jpg

MIRA

Cosmeticiană & Esteticiană

Miraculoasă, empatică și cu energie vindecătoare, Mira va găsi cea mai bună abordare pentru rezultate extraordinare. Specilizări multiple în proceduri faciale, terapia Bowen si terapii cu uleiuri esențiale.

3_edited.jpg

CRISTINA

Specialist in dermo-pigmentare

Blândă și cu un simt estetic deosebit, Cristina este o perfecționistă. Specializată in dermopigmentare, Cristina va porni tot timpul de la trasaturile fetei, completandu-le frumos si cu un aspect natural.

Anne_receptie spa.jpeg

ANNE

Recepție Otopeni

Mereu dispusă să ajute, Anne va reuși să răspundă la toate întrebările și va găsi întotdeauna cea mai bună soluție pentru fiecare. 

Klara_receptie spa.jpeg

KLARA

Receptie București

Echilibrată și caldă, Klara vă primește cu zâmbetul pe buze în locația din Bucuresti, având grijă să vă simtiți confortabil de fiecare dată.

Lotus Spa.jpeg

MARI

Recepție Otopeni

Mari este o persoană jovială și pozitivă, 

_edited.png

MARIA

Receptie București

Maria vă v-a întâmpina la spa-ul nostru din București și vă v-a oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a alege cea mai potrivită terapie pentru dumneavoastră.