466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page
IMG_6741.jpg

Povestea Lotus Spa​

Lotus Spa este o poveste de suflet. Este un proiect pornit de  noi, Andrea si Stefan Teodorescu, din dorinta de crea un spatiu care sa aduca liniste, vindecare si evolutie. Este al treilea copil al nostru.

Vreme de multi ani am trait vieti ultra-active, care au venit la pachet cu stres si efecte neplacute in planul sanatatii. Ne-a fost clar ca trebuie sa schimbam ceva si sa ne traim viata mai armonios.

Ne-am inspirat din calatoriile noastre in Asia de Sud-Est, unde masajul, vindecarea holistica si trairea constienta fac parte din viata de zi cu zi.

Ne-am dorit ca Lotus Spa sa aduca aceaste perspectiva in Romania.

Am lucrat indeaproape cu Daniela Dumitru, consultant international Budha Bar Spa care ne-a dezvoltat echipa de terapeuti precum si protocoalele de lucru.

Am format o echipa din oameni pasionati si bine pregatiti, uniti de aceleasi valori. Continuam sa ne perfectionam si sa ne atrenam, ca sa putem sa va ajutam mai bine.

 

Va asteptam cu drag sa ne cunoasteti!

Camera terapii de cuplu.jpeg

ECHIPA NOASTRA

LOTUS SPA BUCURESTI

Livia.jpeg

LIVIA

Terapeut spa

Masaj & Ritualuri spa

Cu o forță extraordinară, Livia este o terapeută cu o experiență bogată in spa. Întotdeauna va aborda terapia plecând de la nevoile fiecărei persoane si va propune cea mai potrivită schema de tratament pentru atingerea obiectivelor.

Mirela.jpeg

MIRELA

Kineto terapeut

Masaj & remodelare

Calmă și echilibrată, Mirela abordează holistic starea de bine a fiecărei persoane, având specializări multiple in kineto-terapie, remodelare corporală si masaj și o experiență de peste 12 ani în tratamente spa.

Michelle.jpeg

MICHELLE

Terapeut Filipine

Masaj & Remodelare

Michelle a făcut școala de masaj in Filipine și s-a specializat pe masajele terapeutice si thai. O fire calmă, zâmbitoare, Michelle este mereu dornică să ajute oamenii să-și găsească starea de bine si sa scape de dureri.

Cynthia.jpg

CYNTHIA

Terapeut Filipine

Masaj & remodelare

Cu peste 15 ani de experiență în masaj și diverse terapii corporale, Cynthia a practicat această meserie în Rusia, tările arabe si Filipine, unde și-a îmbogățit tehnicile de masaj si stretching.

MEL3.jpg

MEL

Terapeut Filipine

Masaj & Ritualuri spa

Mel,  este o terapeută din Filipine cu peste 10 ani de experienta in masaj. Masajele ei preferate sunt cele care includ stretching si elongatii, masajul traditional Thai si cel balinez. 

Celeste.jpg

CELESTE

Receptie București

Echilibrată și caldă, Celeste vă primește cu zâmbetul pe buze în locația din Bucuresti, având grijă să vă simtiți confortabil de fiecare dată.

_edited.png

ANA-MARIA

Receptie București

Ana Maria vă v-a întâmpina la spa-ul nostru din București și vă v-a oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a alege cea mai potrivită terapie pentru dumneavoastră.

LOTUS SPA OTOPENI

Elena1.jpeg

ELENA

Terapeut spa

Masaj & Remodelare

Bonomă și atentă la detalii, Elena va oferi întotdeauna o stare de bine și relaxare, chiar și în cele mai profunde masaje. Abordează toate tpuile de terapii, dar preferă  masajul suedez, drenajul limfatic și reflexologia plantară.

Ana Maria_terapeut spa.jpg

ANA MARIA

Terapeut spa

Masaj & remodelare

Calmă, zâmbitoare și echilibrată, Ana Maria are peste 7 ani de experienta in spa-uri de renume, fiind specializată pe  partea de remodelare corporală si masaj.

Andra.jpeg

ANDRA

Terapeut spa

Masaj & Ritualuri spa

Andra,  este o terapeută desăvârșită, având numeroase certificări în diverse tehnici de masaj, fiind una din puținele terapeute românce specializată în terapia tradițională Thai.  

Evi.jpeg

EVI

Terapeut spa din Bali

Masaj și Hammam 

Evi este din Bali unde a si făcut școala de masaj. Are forță și realizează cu multă abilitate și pricepere toate tipurile de masaje si tratamente spa, fiind specializata si in terapia traditionala Thai, Fusion Thai si ritualurile din Hammam.

Astiti_edited.jpg

ASTITI

Terapeut spa din Bali

Masaj și Hammam 

Astiti este o terapeuta desăvârșită, ce vine din Bali. Are o capacitate extraordonară de a simți unde sunt problemele corpului și stie ce tehnică să abordeze pentru a le rezolva. Terapia Thai este una din terapiile preferatele ei, pe care o realizează extraordinar.

Novita.jpg

NOVITA

Terapeut spa din Bali

Masaj și Hammam 

Novita, este o terapeuta cu multa experienta in domeniul spa, preferatele ei fiind masajele cu presiune ridicata.

Este de asemenea specialiata in terapii de remodelare corporala si ritualuri spa in hammam.

Micha.jpeg

MICHA

Cosmetica & Estetică facială

Micha are un suflet mare și întotdeauna va prețui frumusețea interioară si exterioară. Cu o mare experientă in estetică facială și design de sprâncene, Micha va oferi informații detaliate si  curpinzătoare pentru a răspunde nevoilor fiecărei persoane.

_edited.jpg

SARI

Terapeut spa din Indonezia

Masaj si Ritualuri spa

Radiantă și echilibrată, Sari vine din Indonezia cu tehnici de masaj si vindecare specifice.

Va aborda holistic fiecare terapie in parte pentru a oferi soluții personalizate pentru fiecare.

Terapia Thai si Masajul Balinez sunt câteva tehnici preferate de Sari.

Cristina receptie.jpg

CRISTINA

Recepție Otopeni

Mereu dispusă să ajute, Anne va reuși să răspundă la toate întrebările și va găsi întotdeauna cea mai bună soluție pentru fiecare. 

Yasemin.jpg

YASEMIN

Recepție Otopeni

Pe Yasemin o veți întâlni la receptia din Otopeni, este o persoană jovială și pozitivă, mereu cu zâmbetul pe buze și dornică de a oferi ajutorul. 

bottom of page