466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

Terapii Asiatice

Sauna Bucket

Hammam (Baie Turceasca)

Alege un ritual hammam: răsfăț pentru trup, minte și suflet

Dacă nu ai auzit încă despre acest ritual turcesc binefăcător, străvechi și provenit din cultura musulmană, cu efect terapeutic asupra fizicului, dar și psihicului, îți povestim noi. Este un ritual ce te poartă prin mai multe camere, arome și senzații plăcute pentru piele, corp, interior și exterior.

Este o baie cu aburi cu efect de curățare a corpului și eliminare a toxinelor. Ideea principală este că vei experimenta diferite temperaturi prin mai multe camere, pentru a produce transpirația corpului.

 

Combinând beneficiile căldurii, aburului și a produselor naturale de înfrumusețare, hamamul devine un loc de relaxare și purificare ce te ajută să te deconectezi profund și să îți purifici corpul.

DETALII

Durată 

preț 

CEREMONIAL TURCESC

În acest ritual unic se regăsesc toate beneficiile ritualurilor turcești de îmbăiere: baie ușoară de aburi, gomaj general cu un scrub la alegere, care va fi urmat de masaj  într-un nor de spumă de săpun de alep. La final hidratarea pielii se va realiza printr-o clătire cu apă călduță și ulei parfumat de argan. Pielea își recapătă catifelarea și frumusețea.

Include: Saună umedă (20 min) + Gomaj cu săpun negru si mănușa specială kassa+ Masaj cu spumă de săpun de alep

60 min

290 lei

HAMMAM LOTUS SIGNATURE RITUAL

Experiența începe prin relaxarea întregului corp în baia de aburi a hammamului nostru. Aceasta pregătește corpul pentru o exfoliere revigorantă, cu un scrub la alegere ce va îndepărta impuritățile și va lăsa pielea curată și catifelată. Întreaga experiență va fi completat cu un masaj general Intuitiv, ce cuprinde o combinație de tehnici selectate de terapeutele noastre special pentru dumneavoastră, pentru a detensiona musculatura și a revigora sau relaxa întreg corpul, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Include: Saună umedă (20 min) + Gomaj general cu scrub de fructe/ cafea sau ciocolata + Masaj Intuitiv (60min)

90 min

430 lei

ESSENTIAL HAMMAM

În acest ritual vă veți bucura de toate beneficiile saunei umede, completată de o exfoliere generală revigorantă și o hidratare delicată cu ulei de argan la final.

Include: Saună umedă (20 min) + Gomaj general cu scrub de fructe/ cafea sau ciocolata

45 min

190 lei

Spa Setting

Baie turcească: o călătorie senzoriala prin tărâmuri îndepărtate. Alege răsfățul preferat la Lotus SPA

Iată care sunt tipurile de Hammam pe care le poți alege în centrul nostru din Otopeni:

 

  • CEREMONIAL TURCESC. Este un ritual unic în care se regăsesc toate beneficiile ritualurilor turcești de îmbăiere: baie ușoară de aburi, gomaj general cu un scrub la alegere, urmat de masaj într-un nor de spumă de săpun de alep. La final hidratarea pielii se va realiza printr-o clătire cu apă călduță și ulei parfumat de argan. Pielea ta își recapătă catifelarea și frumusețea.

       Include: Saună umedă (20 min) + Gomaj cu săpun negru si mănușa specială kassa+ Masaj cu spumă de săpun de alep.

  • HAMMAM LOTUS SIGNATURE RITUAL. Experiența începe prin relaxarea întregului corp în baia de aburi a hammamului nostru. Aceasta îți pregătește corpul pentru o exfoliere revigorantă, cu un scrub la alegere ce va îndepărta impuritățile și va lăsa pielea curată și catifelată. Întreaga experiență va fi completată cu un masaj general intuitiv, ce cuprinde o combinație de tehnici selectate de terapeutele noastre special pentru dumneavoastră, pentru a detensiona musculatura și a revigora sau relaxa întreg corpul, în funcție de preferințele tale.

       Include: Saună umedă (20 min) + Gomaj general cu scrub de fructe/ cafea sau ciocolata + Masaj Intuitiv (60min).

  • ESSENTIAL HAMMAM. În acest ritual te bei bucura de toate beneficiile saunei umede, completată de o exfoliere generală revigorantă și o hidratare delicată cu ulei de argan la final.

      Include: Saună umedă (20 min) + Gomaj general cu scrub de fructe/ cafea sau ciocolata

 

Pe care-l preferi? Dacă nu ai încercat încă, o poți face acum printr-o programare ușoară pe site-ul nostru. Nu poți ști pe care-l preferi dacă nu le testezi.

bottom of page