466675797006587

Masajul de Relaxare

August 8, 2016

Atunci când spunem masaj de relaxare ne gândim și la masajul de întreținere. Acestea două se apropie destul de mult, având scopul să ofere pielii fermitate, elasticitate și suplețea de care are nevoie pentru a fi perfectă. În plus, prin masajul de relaxare și cel de întreținere se acționează asupra articulațiilor, ligamentelor, mușchilor și țesuturilor, având o acțiune serioasă asupra sistemului nervos. Ca urmare a aplicării tehnicilor de masaj de relaxare, organismul va elibera o serie numeroasă de hormoni ce au scopul de a aduce starea de bine și de a ne ajuta să scăpăm de stres.

Pentru un masaj de relaxare eficient se vor folosi uleiuri și creme de masaj cu arome relaxante, astfel încât să se inducă starea de bine și relaxarea fiecărei porțiuni a corpului. Se va acționa cu atenție asupra fiecărei părți a corpului, cu mișcări blânde, ușoare, astfel încât pacientul să nu resimtă niciun disconfort. Și pentru a avea efect, masajul de relaxare trebuie făcut minim o dată pe săptămână, astfel încât persoana să se simtă confortabil, iar efectele masajului să fie resimțite pe termen lung.

După câteva ședințe de masaj de relaxare veți putea observa efectele. Starea de oboseală și disconfortul vor dispărea, veți fi mult mai energică, iar organismul se va simți minunat, toate acestea influențând destul de mult și starea de sănătate a organismului. În plus, veți fi mult mai rezistentă la stres și oboseală și veți putea lupta mult mai ușor cu orice nouă provocare.

Și pentru ca efectul masajului de relaxare să fie cele pe care ți le dorești este nevoie ca acesta să fie completat de o dietă variată și echilibrată, completată de multă mișcare zilnică. De asemenea, evită să consumi mâncăruri grele mai înainte de culcare și hidratează-te corespunzător.

 
Care sunt beneficiile unui masaj de relaxare?

» imbunatateste circulatia sanguina si limfatica

» ajuta la eliminarea toxinelor din organism

» creste elasticitatea pielii

» ajuta la regenerarea tesuturilor

» relaxeaza musculatura

» elimina oboseala accentuata

» mentine o buna stare de sanatate

 

Masajul de relaxare este recomandat pentru orice persoană sănătoasă și pentru toate acelea care doresc să prevină îmbolnăvirile. De aceea, este indicat să beneficiați de ședințe dese de terapie și să influențați în acest mod starea de bine a organismului.

Please reload

Featured Posts

Tratament facial cu Oxigen Hiperbaric

July 19, 2017

1/3
Please reload

Recent Posts

July 19, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square