466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

6 motive pentru care o vizita la spa este buna pentru sanatatea ta

E o perioadă în care suntem încercați de stres pe care e foarte posibil să nu îl percepem ca atare, dar care în ultimii doi ani s-a acutizat din cauza complexității, a imprevizibilului și a răsturnărilor de situație aduse de contextul pandemic. Dacă înainte știam cu certitudine când și unde mergem în vacanțe, acum lucrurile nu mai sunt atât de clare, dacă înainte ieșirile cu prietenii erau la ordinea zilei, acum suntem recunoscători dacă ne putem întâlni din când în când cu ei. Scoala copiilor este și ea supusă diverselor provocări, pendulând între scoala on-line și cea în format fizic, pe care înainte o consideram normalitatea.


Așadar în exteriorul nostru lucrurile sunt din ce în ce mai tumultoase, mai schimbătoare și grevate de sentimentul de anxietate și incertitudine. Nu putem schimba prea multe la acest context exterior, dar putem să ne uităm cu mult mai multă atenție și sinceritate la noi, în interiorul nostru și să facem un exercițiu de conștientizare a stării noastre de sănătate, de fericire și de bunăstare.


A-ți oferi oportunitatea de a te relaxa este cheia pentru a menține acest nivel de stres și anxietate sub control. Sunt foarte multe studii care atestă faptul că relaxarea și re-energizarea includ o vizită la spa.

Acesta este și obiectivul spa-ului nostru, de a oferi tratamentele spa care pot fi realizate într-o vizită de 1-2 ore, în orice zi din timpul săptămânii, creând beneficii atât pentru sănătatea mentală, cât și pentru cea fizică.

De fapt, studiile au arătat că frecvența vizitei la spa se corelează direct cu un somn de mai bună calitate, mai puține zile de boală, absenteism redus de la serviciu și un nivel crescut de energie și vitalitate.


Un sistem limfatic sănătos ajută la apărarea organismului, eliminând deșeurile metabolice, excesul de apă, toxinele și bacteriile din organism. Inflamația din corp este mult diminuată, crescând capacitatea corpului de a lupta împotriva bolilor. Masajul și terapiile spa ajută la menținerea unui sistem limfatic sănătos

Într-adevăr, există nenumărate și foarte bune motive pentru care ar trebui să avem cu toții mai multă grijă de noi înșine, să ne alocăm mai mult timp pentru noi și de ce nu, să ne rezervăm în mod regulat tratamente Spa.

Iată câteva motive, asta dacă mai ai nevoie de argumente suplimentare pentru care să-ți faci o programare:


1) Relaxare generală: fiecare masaj sau ritual spa te va ajuta să te relaxezi, să te calmezi și să te destrezi.


2) Bucurie si calm interior: vizitele la spa vor creste încrederea și stima de sine și te vor face să te simți relaxat și calm.


3) Detoxifierea, un scrub pentru intreg corpul vor ajuta procesul intern de detoxifiere, să scapi de balonare și retenția de apă, ajutându-te să te simți grozav.


4) Îmbunătățirea circulația sângelui și reglarea tensiunii arteriale prin masaj sau sedintele la sauna umedă sau uscată.


5) Îmbunătățirea flexibilității și a mobilității intregului corp prin terapiile Thai si Yumeiho, care vă vor reda vitalitatea si bucuria de viata.


6) Un somn mai bun și mai liniștit, fără dureri musculare sau articulare.


Ca un îndemn de final, printr-o vizită la spa, poti să-și crești energia și să-ți întărești sistemul imunitar, sunt lucruri pe care le ai la îndemână și le poți face pentru sănătatea și starea ta de bine, în mod regulat.

Nu mai amâna, este o investiție mică ce îți va aduce beneficii extraordinare!


Noi te asteptam cu drag!Etichete:

Opmerkingen


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page