466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

HIFU, lifting facial si remodelare corporala fara inteventie chirurgicala

Suntem entuziasmați să vă aducem ultimele noutăți și inovații în domeniul frumuseții!


HIFU - High Intensity (High-Intensity Focused Ultrasound) reprezintă un tratament neinvaziv cu ultrasunete focalizate de mare intensitate, care contracarează efectele îmbătrânirii.

HIFU este considerată o procedură sigură, eficientă și neinvazivă cu rezultate uimitoare atunci când vine vorba de lifting facial, eliminarea ridurilor si slăbirea localizată. Această procedură reface structura de colagen, stimulează producerea de colagen nou și umple liniile ridurilor pentru a reduce aspectul lor și pentru a preveni apariția de noi linii.


Avantajele sale față de un lifting facial chirurgical sunt greu de negat. atunci cand apelezi la HIFU pentru lifting facial si remodelare corporala, totul este fara durere - nu există incizii, cicatrici și nici timp necesar de odihnă sau recuperare.

Beneficiile Tratamentului cu HIFU:


 1. Reîntinerirea pielii ce are ca efect întinderea acesteia: HIFU utilizează ultrasunete focalizate pentru a stimula producția naturală de colagen, oferindu-ți o piele mai fermă și mai elastică. Tenul tău va arăta mai tânăr și mai proaspăt, ridurile se atenuează sau dispar.

 2. Reconturarea feței și a corpului: principalul beneficiu major al acestei tehnologii este slăbirea localizată, ceea ce oferă un efect de remodelare spectaculos atât la nivelul feței (reduce bărbia dublă, reface ovalul facial, pune in mai bine în evidență pomeții), cât și la nivelul corpului (reduce grăsimea de pe coapse, abdomen, flancuri, brate sau genunchi).

 3. Rezultate Durabile: O ședință de tratament cu HIFU poate aduce rezultate vizibile, iar efectele se vor dezvălui pe parcursul câtorva luni, deoarece actioneaza de la interior spre exterior.

 4. Fără Durere sau Timp de Recuperare: HIFU este un tratament non-invaziv. Nu vei simți durere semnificativă și nu vei avea nevoie de timp de recuperare, permițându-ți să-ți reiei imediat activitățile zilnice.


În cât timp se văd rezultatele unei ședințe de HIFU, pe partea de lifting facial si remodelare corporala:


Timpul în care se pot vedea rezultatele tratamentului cu HIFU, indiferent ca doresti lifting facial sau remodelare corporala, poate varia în funcție de fiecare persoană,dar există anumite tipare generale pe care le poți lua în considerare:

 1. Imediat După Tratament: Unele persoane pot observa îmbunătățiri imediat după o ședință de HIFU. Pielea poate părea mai strânsă și mai fermă în acea zi.

 2. Progres Treptat: Majoritatea persoanelor observă îmbunătățiri treptate în decursul câtorva săptămâni sau chiar luni după tratament. Acest lucru se datorează stimulării producției de colagen, care are nevoie de timp pentru a-și arăta efectele.

 3. Vârful Rezultatelor: Rezultatele maxime ale tratamentului HIFU pot fi observate de obicei în termen de 2 până la 3 luni de la procedură. Acest interval de timp oferă colagenului suficient timp pentru a se forma și a strânge țesuturile pielii.

 4. Continuarea Îmbunătățirilor: Deși rezultatele maxime pot fi vizibile în primele luni, procesul de îmbunătățire a texturii pielii și a fermității poate continua și după aceea. Unele persoane observă îmbunătățiri semnificative până la 6 luni sau chiar un an după tratament.


Este important să ții cont că fiecare persoană are un răspuns unic la tratamentul HIFU, iar rezultatele pot varia în funcție de tipul de piele, vârstă, condiție fizică și alte factori individuali.


Nu rata șansa de a experimenta această inovație în frumusețe, acum la preturi speciale!Mai multe detalii despre acest tratament inovator gasiti aici


Contactează-ne astăzi pentru a programa consultația ta personalizată cu un specialist în tratamente HIFU pentru lifting facial si remodelare corporala. Descoperă secretul unei transformări frumoase și naturale!Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square
bottom of page